Főoldali boxok » Moksa TV+

Moksa TV+

Moksa Online Televízió

... hogy színesebbek legyenek a hétköznapok...

www.mokshatv.com

 

 

Bencze Ilona, a Moksa Csepp megalkotója álmodta meg korábban a MOKSA TV-t, egy olyan információs csatornát, mely pozitív információkat közvetít, juttat el az emberekhez. Itt is, mint a Moksa Csepp, komplex információs cseppnél a „bevitt információkon” van a hangsúly!


MOKSA TV

 

mokshatv

 

CSAK POZITÍVAN!

 

A MOKSA TV kizárólag pozitív hangvételű és hatású témákkal foglalkozik, itt nem esik szó tragédiákról, balesetekről, csődről vagy kudarcról. Motiválni szeretnénk az embereket, hogy vidáman és boldogan nézzék a műsorainkat, és közben energiával töltődjenek fel. A tévéhíradók nézői gyakran érezhetik a levertséget, az elkeseredettséget, azt, hogy semmi keresnivalójuk nincs a Földön, semmi jó nem történik ebben a világban. A hírek szinte csak negatív történésekről és veszteségekről szólnak, és meglehetősen keveset foglalkoznak jó dolgokkal, azokkal is csak említés szinten.

 

MOKSA TV a programjaival a pozitív információk hiánya miatt keletkezett űrt szeretné megszüntetni, betölteni, az embereket pozitív energiával feltölteni.


A MOKSA TV munkatársai hasonlóan gondolkoznak, közös a céljuk, a küldetésük, azonban szaktudásukon, szakértelmükön túl ötleteikkel, elképzeléseikkel is mindegyikük tud valami mást, valami pluszt vinni a műsorokba, ezzel színesebbé téve azokat.

 

A MOKSA TV munkatársai, a műsor szereplői, résztvevői a Móksha hálózat által egy közösséghez, egy csapathoz is tartoznak, mely nagyon pozitívan befolyásolja a TV működését, a műsorok készítését, az adások hitelességét, a célok elérését.

 

Nyitott média kívánunk lenni, adásainkat, felvételeinket szabadon lehet terjeszteni másolni, feldolgozni, mivel szerintünk minden pozitív gondolat közkincs, hiszen – ahogy nagy tanítóink is vallják – semmi sem saját kútfőből jön, hanem a nagy egészből érkezik.

 

Ízelítő rovtainkból:


-          ÉLETKÉP+

E magazinunkban az utca emberét szólítjuk meg. Hétköznapi emberek a hétköznapi jó dolgokról mesélnek, örömökről, barátságról, pozitív élményeikről, tapasztalataikról.

 

-          FFTT „Figyelj, fejlődj, tanulj és tapasztalj!”

Beszélgető műsorunkban példaértékű embereket, az Ő tevékenységüket mutatjuk be, akiktől tanulhatunk, tudásukból, ismereteikből, tanácsaikból meríthetünk saját életünkhöz, mindennapjainkhoz is. Találkozhatunk természetgyógyászokkal, tanító mesterekkel, spiritualitással foglalkozó emberekkel.

 

-          Az út program

Szilárd László segítő hétről hétre meditációkat vezet e műsorunkban, mely meditációkkal segít oldani a félelmeket és haragokat, hogy ez a két fontos érzés ne befolyásolja, rontsa el mindennapi életünket.

 

-          Változtass!

A Moksa Csepp „Változtass, a holnap ma kezdődik!” programjáról szól e műsor, mely Deepak Chopra négy alapminőségére - Rend, Egyensúly, Fejlődés és Intelligencia – helyezi a hangsúlyt, ezzel is segítséget nyújtva a mindennapi élthez. Közös programról, és ezáltal közös célról is van szó, így már a műsorkészítéskor is közösen dolgozunk, örömmel osztják meg a műsorban szereplők gondolataikat, elképzeléseiket e témakörben. Cél a rend megteremtése magunkban és környezetünkben, ehhez kaphatunk ötleteket, tanácsokat, bevált módsereket másoktól is. Folyamatosan várjuk azok jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának e nemes küldetéshez és interjút adnának, ötletekkel szolgálnának bárki számára.

 

Magazinjaink száma folyamatosan bővül... A fenti felsorolás csupán kedvcsináló...

 

TARTS VELÜNK!

 

Te is részt vennél egy TV műsor szerkesztésében, akár szívesen szerepelnél is? Most itt a lehetőség, tarts velünk!

 

Szeretettel várjuk azon általad készített fotókat, videókat, interjúkat, melyeket örömmel megjelentetnél, látnál a MOKSA TV adásai valamelyikében.

 

Ötletedre is számítunk, ha bármi olyan eszedbe jut, mely építő jellegű lehet mind a TV, mind a műsorok tekintetében.

 

Nyitott csatorna vagyunk, célunk, hogy minél több helyre és emberhez eljussunk, műsorainkkal amellett hogy kellemes perceket viszünk mindennapjaikba, sok témával segítségükre lehetünk hosszú távon is.

 

Mi, illetve műsoraink lehetünk sokak számára a megoldás, a segítség – akár VELED együtt is!

 

Tarts velünk, legyél lelkes nézőnk és segítőnk is!!!

WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2019.04 »
VaHeKeSzCsPeSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
További események »
Ajánlja oldalunkat ismerősének Elküld
Ez a weboldal nem a Móksha Gyógyír Zrt. hivatalos oldala. Viszonteladó: Dr. Ibránszki Antalné, Bea
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.